Arsenalnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Arsenal's meest memorabele wedstrijden van het afgelopen decennium

Arsenal FC is een bekende club en de afgelopen tien jaar heeft de club veel momenten beleefd. Denk hierbij aan overwinningen en onvergetelijke comebacks. De fans zijn niets tekort gekomen want de Gunners hebben hun hen keer op keer vermaakt en ook weer geïnspireerd.

De weg naar succes

Het begon allemaal in 2011, toen werd Arsenal buiten Engeland wat bekender. Dit is wel indrukwekkend en een mooi begin want in dit jaar wisten zij Barcelona een kopje kleiner te maken. Maar daar bleef het niet bij, want ze hebben ook Chelsea in dat jaar verslagen.

Arsenal vs. Barcelona

Het was een spannende wedstrijd tijdens de Champions League, want hier ontmoette Arsenal het Spaanse Barcelona. David Villa zorgde hierbij al vroeg voor een voorsprong van Barcelona. Maar toen kwamen de Gunners terug met doelpunten van Robin van Persie en Andrey Arshavin. Dit zorgde voor een 2-1 overwinning.

Arsenal vs. Chelsea

Dan was er nog een indrukwekkend moment en dat was de 5-3 overwinning op Chelsea in Stamford Bridge. Hierbij heeft Robin van Persie het goede voorbeeld gegeven, terwijl Andre Santos en Theo Walcott de andere doelpunten hebben gemaakt. Dit was echt een mooi voorbeeld van hoe het in de voetbalwereld gaat als het over aanvallen gaat en de vastberadenheid van Arsenal kon zich zo goed meten met de beste clubs in de Premier League.

Mooie overwinningen van de club

De finale van de FA Cup is in 2014 behaald door Arsenal. Ze moesten het tegen Hull City opnemen, zij wilden ook niets liever dan hun eerste grote titel bemachtigen. Daardoor werd het dus erg spannend! Maar dan is er nog een ander hoogtepunt in 2014 en dat was de overwinning op Manchester United. Arsenal liet hier zien dat ze goed konden spelen en dat ze een gewaagde tegenstander zijn.

FA Cup Finale 2014

De Arsenal fans wilde wel graag een trofee behalen na negen naar geen zilver te hebben bemachtigd. Deze kans werd ze aangeboden bij de FA Cup-finale van 2014 In het begin had Hull City al vroeg een 2-0 voorsprong, maar Arsenal bleef terug vechten. Uiteindelijk hebben ze gewonnen dankzij de doelpunten van Santi Cazorla, Laurent Koscielny en Aaron Ramsey in de verlenging.

Heerlijke Europese avonden

Naast Engeland was Arsenal in 2015 ook een ploeg om rekening mee te houden. Ze hebben bijvoorbeeld Bayern Munchen en AC Milan verslagen. De supporters hebben hier intens genoten van de Europese avonden. Dit zullen ze dan ook niet snel vergeten.

Arsenal vs. Bayern München

Een moment waar ook nog zeker even bij stilgestaan moet worden is een van de meest indrukwekkende Europese overwinningen van Arsenal. Dit was namelijk het moment dat zij het opnamen tegen Bayern München. Ze hebben met 2-0 gewonnen en dat allemaal dankzij de doelpunten van Olivier Giroud en Mesut Özil.

Arsenal vs. AC Milan

Dan is er nog de terugwedstrijd van de Europa League achtste finales tegen AC Milan. Hier heeft Arsenal weer laten zien hoe goed dat ze zijn met een 3-1 overwinning. Ze hebben toen de eerste wedstrijd al met 2-0 gewonnen.

Comebacks om nooit te vergeten

Arsenal heeft in 2017 en 2018 een comeback gemaakt tijdens twee verschillende wedstrijden. Dit was tegen Leicester City en tegen Tottenham Hotspur. Daar wil je natuurlijk ook meer over weten. Gedurende de eerste wedstrijd kwam Arsenal vroeg op voorsprong, maar Tottenham nam de leiding over met twee snelle doelpunten. Toen was al snel de tweede helft aan de gang en toen toonden de Gunners echt wat ze in hun macht hadden en kwamen de doelpunten van Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette en Lucas Torreira. Dit heeft gezorgd voor een 4-2 overwinning. Heb je het al eens zelf ontdekt hoe spannend het kan zijn met online casino spelletjes? Je ervaart dan ook de spanning van de kans van winnen en verliezen, net als met voetbal.

Toen was er nog de openingswedstrijd van het Premier League-seizoen 2017/2018. Dit is ook een moment wat veel liefhebbers niet vergeten. Hierbij kwam Leicester City drie keer op voorsprong, maar Arsenal vocht elke keer terug. Doelpunten zijn gemaakt door Aaron Ramsey en Olivier Giroud en hierdoor heeft Arsenal een 4-3 overwinning behaald.

Arsenalnieuws.nl

Bezoek Arsenalnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Arsenal van London. Blijf op de hoogte van de laatste Arsenal transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Arsenal wedstrijden.

Arsenalnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Arsenalnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Arsenalnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Arsenalnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.